ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ

YΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
PΟΥΧΑ
OΙΚΙΑΚΑ
MΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
AΘΛΗΤΙΚΑ
AUTO/MOTO
MHXANHMATA
EΠΙΠΛΑ
EΡΓΑΛΕΙΑ
BΡΕΦΙΚΑ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
MΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
HΛΕΚ.ΣΥΣΚΕΥΕΣ
Hi-Fi / TV
MΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
KΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦ.
BΙΒΛΙΑ-ΓΡΑΦΙΚΑ
AUTO/MOTO ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
NΟΜΙΣΜΑΤΑ
KΥΝΗΓΙ / ΨΑΡΕΜΑ
AΝΤΙΚΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΙΔΗ CAMPING
BΑΡΚΕΣ/ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

 

Όροι και κανονισμοί

Για την συμμετοχή στο METAXEIRISMENA.GR ο επισκέπτης πρέπει να συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:

- Η σελίδα METAXEIRISMENA.GR είναι site δημοσίευσης μεταχειρισμένων αγαθών από ιδιώτες που θέλουν να κοινοποιήσουν την πρόθεση τους να τα πουλήσουν.

- Όλο το υλικό του site , καταχωρήσεις , διευθύνσεις , φωτογραφίες κ.λ.π. είναι πνευματική ιδιοκτησία του METAXEIRISMENA.GR και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η ανατύπωση ή χρήση μέρους ή του συνόλου του υλικού του site χωρίς έγγραφη άδεια μας.

- Η πρώτη επαφή μεταξύ πωλητή και αγοραστή , γίνεται με ειδικό μήνυμα που ο ενδιαφερόμενος αγοραστής στείλει μέσα από την σελίδα μας, αφού ο πρώτος (πωλητής) δώσει σωστό και υπαρκτό e-mail μέσα στα στοιχεία της καταχώρησης .

- Το προσωπικό της σελίδας METAXEIRISMENA.GR διατηρεί το δικαίωμα της δημοσίευσης ή όχι επιλεκτικά της κάθε καταχώρησης εάν το περιεχόμενο της δεν συμφωνεί με το ύφος του site ή περιέχει προσβλητικό λεξιλόγιο ή ψευδή στοιχεία.

- Όλες οι διευθύνσεις mail που δίνονται μαζί με την καταχώρηση, παραμένουν εμπιστευτικές και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τον πωλητή της κάθε μίας , μέσω e-mail μόνο μέσα από την σελίδα του METAXEIRISMENA.GR χωρίς να γνωρίζει την διεύθυνση του πωλητή.

- Όλες οι καταχωρήσεις πρέπει να συντάσονται συμφωνα με τις οδηγίες της σελίδας καταχώρησης, και τα σωστά στοιχεία να μπαίνουν στα σωστά πεδία. Σε αντίθετη περίπτωση το προσωπικό της σελίδας διατηρεί το δικαίωμα της μη δημοσίευσης της καταχώρησης.

- Η σελίδα METAXEIRISMENA.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη σωστή καταχώρηση πληροφοριών , και διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής των στοιχείων σε πιο ευανάγνωστη γραφή για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη.

- Όλες οι καταχωρήσεις ελέγχονται και προστείθενται στο site και στην αντίστοιχη κατηγορία , σε διάστημα 12-24 ωρών.

- Η σελίδα METAXEIRISMENA.GR δεν έχει καμία ευθύνη για το αληθές των στοιχείων των αγαθών που δημοσιεύει ή την αγορά / πώληση των αγαθών και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται στην μεταξύ των δύο συναλλαγή.

- Όλες οι καταχωρήσεις στο site γίνονται ηλεκτρονικά, μόνο μέσα από την σελίδα καταχώρησης και με κανένα άλλο τρόπο (τηλέφωνο, φαξ κ.λ.π.)

 

Συμφωνώ και αποδέχομαι τους παραπάνω όρους.

 
 
Metaxeirismena.Gr ©2004 by INFOEXPERT - All rights reserved